суботу, 5 вересня 2020 р.

Запрошую до гуртка "Народна творчість"

Відповідно до Положення про позашкільний навчальний заклад комплектування гуртків здійснюється у період з 1 по 15 вересня. Початок нового 2020-2021 навчального року з нетерпінням чекали усі, адже загальнонаціональний карантин, оголошений 12 березня 2020 року майже на пів року перевів освітній процес у дистанційний формат.

1 вересня на майданчику перед КДЮТ «Зоряний» педагогічні працівники закладу організувала інформаційні зони, завдяки чому змогли ознайомити всіх бажаючих зі своїм гуртком. А ти хто визначився зі справою по душі одразу заповнював заяву на зарахування до гуртка.

На столиках відведених для робіт вихованців були представлені поробки виготовлені у минулих навчальних роках. Експозиція гуртка «Народна творчість» розташувалась поряд з роботами гуртка «Виготовлення іграшок-сувенірів» (керівник Шварьова Т.М.).

      Народна творчість - це залучення дітей до народних традицій і художньої культури українського народу в процесі творчої діяльності. Основна мета і завдання гуртка полягає в ознайомленні дітей з різними техніками виготовлення іграшок-сувенірів, розуміння ними трудових умінь, навичок, розвиток інтересу до мистецтва свого народу, його історії, естетичного смаку.

Під час занять вихованці гуртка знайомляться з іграшкою, як з одним із видів українського народного мистецтва, вчаться працювати з різними матеріалами і інструментами. У процесі навчання набувають практичних навичок у виготовленні шаблонів, читанні схем, підборі і крої текстильних матеріалів, пошитті та оздобленні сувенірів.

Запрошуємо всіх, хто закоханий у мистецтво, до гуртка «Народна творчість». Якщо Вам зручно бланк заяви можливо завантажити, роздрукувати і заповнити вдома.

Бланк заяви для завантаження

Перший день комплектації почався дуже вдало! До закладу завітали вихованці, які вже відвідують КДЮТ «Зоряний», не мало було і нових охочих.

Слід зазначити, захід пройшов з дотриманням всіх протиепідемічних заходів спрямованих на запобігання поширення коронавірусної інфекції COVID-19.

Немає коментарів:

Дописати коментар